top of page

L'equip

A Àccura som professionals de la relació d’ajuda, cada una amb la seva trajectòria única. Som un equip en constant formació i supervisió, motivat en el propi autoconeixement i creixement personal, per promoure l’autorecolzament, benestar i plenitud de les  persones que acompanyem.

Foto equips.jpg
accura-13.jpg

Marta Horrach

Fundadora

Cuidar ha estat sempre present en la meva vida. Des de ben joveneta vaig veure clar que aquesta era la meva missió.  A l’inici de la meva carrera professional em vaig dedicar a la infermeria, i em vaig postgraduar en Psicogeriatria. Posteriorment m'he format com a terapeuta Gestalt i Practitioner PNL. He realitzat diferents cursos com la  teràpia de  Patrons de relació Disfuncional, acompanyament al dol, formació de formadors,Teràpia Breu Estratègica per a pors i fòbies, entre altres. Formada en el  procés Hoffman i en formació en el programa SAT de Psicologia Integrativa del Dr. Claudio Naranjo. He exercit com a terapeuta, formadora per a diferents organitzacions, i he facilitat grups de suport emocional. Tota aquesta trajectòria ha permès fer de la meva vocació, una professió i a la vegada atendre les meves pròpies ferides. Amb la voluntat d’aportar tot el que he rebut inicio aquest nou projecte, Àccura.

Esther Burgos

Educadora, formadora de formadors, terapeuta corporal y gestáltica, actriu i ballarina. Més de vint-i-cinc anys coordinant i creant programes de presa de consciència per a dones, formació per a docents, terapeutes i sanitaris, grups vivencials de creació, moviment corporal dansa, bioenergètica taoista i estats de consciència.

IMG_20200828_083335.jpg

Elisabet Tébar

Terapeuta Gestalt, Fisioterapeuta i Kinesiòloga. Postgraduada per la UB en Teràpies Naturals. Postgrau en Geriatria per la URL. Formada en Dansa Contemporània (Release,Contact, ..) i en tècniques corporals (tècnica base, RPG, Feldenkrais, moviment expressiu, línies miofascials)

Dedicada a la teràpia individual, la formació (àmbit sanitari, sociosanitari, educatiu i terapèutic) i la facilitació de grups des del 2003. En formació en el programa SAT de Psicoterapia Integrativa de Claudio Naranjo.

ÀCCURA |  C/Sant Sebastià, 8 Vic 08500 (Barcelona) | marta@accuraespai.com | Política de privacitat | Política de cookies

bottom of page