top of page
girl-2696947.jpg

Ioga facial

La nostra fisonomia parla de la nostra història, vivències còmodes o incomodes, però sobretot parla de les nostres actituds davant l'experiència vital.

A càrrec d'Esther Burgos, educadora, formadora de formadors, terapeuta corporal i gestàltica, actriu i ballarina.

Tots els dijous de 16:50- 17:50 h

A mesura que anem dissolvent les tensions neuromusculars de la cara i crani ens apropem a una actitud més relaxada física, emocional i mentalment.

Gràcies a diverses tècniques de tonificació, estimulació i relaxament facial, eliminem tensions i crispacions locals del rostre, coll i crani, relaxant l'expressió.

QUÈ POTS ACONSEGUIR?

Exercitar els músculs facials allisa la pell, prevé arrugues i reafirma teixits. Obtenim un millor to muscular, millor irrigació sanguínia i trets més amables i suaus. També ens aporta més energia en alliberar bloquejos energètics i toxines. Pot ajudar amb problemes d'insomni, ansietat o mal de cap tensional.

Veritablement "la cara és el reflex de l'ànima", o millor dit de tot el cos. Així que treballarem sobre el mapa reflexològic del rostre, incidint a la salut de tot l'organisme.

Amb els exercicis tonificants, drenadors i d'estimulació dels punts reflexos, tècniques respiratòries i relaxació local, obtindrem beneficis cosmètics i també de bellesa interior.

ÀCCURA |  C/Sant Sebastià, 8 Vic 08500 (Barcelona) | marta@accuraespai.com | Política de privacitat | Política de cookies

bottom of page