top of page
silhouette-5585331.jpg

Dansa oriental conscient

Partint de les propostes posturals d'aquesta dansa clàssica egípcia, eines de presa de consciència corporal, altres practiques corporals i energètiques orientals i una visió terapèutica d'integració i desenvolupament personal, iniciem un viatge de consciència corporal, emocional i mental.

Amb la Dansa Oriental Conscient revisem els nostres moviments orgànics i les seves possibilitats, gaudint del plaer del moviment conscient de diferents blocs corporals. Amb especial atenció a alliberar la zona pèlvica, centre geogràfic i energètic del nostre cos i representant del focus existencial, punt de decisió i moviment vital.

Redescobreix la naturalesa del moviment femení.

A càrrec d'Esther Burgos, educadora, formadora de formadors, terapeuta corporal i gestàltica, actriu i ballarina.

Tots els dijous de 11:00 a 12:00h i de 18:00 a 19:00h

QUÈ POTS ACONSEGUIR?

És una meravellosa proposta per guanyar confiança, autoestima i reconciliar-nos amb la imatge i relació corporal. Aprendre a escoltar el cos i gaudir del plaer de moure'l amb llibertat i sense judicis.

Molt recomanable per a dones que pateixin alguna incomoditat ginecològica, que estiguin transitant la perimenopausa o menopausa i vulguin potenciar la connexió amb el seu cos i sensualitat.

ÀCCURA |  C/Sant Sebastià, 8 Vic 08500 (Barcelona) | marta@accuraespai.com | Política de privacitat | Política de cookies

bottom of page